Tema napravljena za sve strastvene gejmere koji imaju želju da jednog dana prave svoje igrice. Na radionicama ove teme ćete imati priliku da od predstavnika kompanije Ubisoft čujete kakav je to put od ideje za igricu do realizacije te iste igrice, kao i šta vam je sve potrebno kako biste pošli na taj put.

Kao jedna od najpopularnijih IT sfera, QA je zaslužio mesto na našoj konferenciji. Kao delegat na ovoj temi, naučićete šta je to QA i šta je sve potrebno kako biste postali QA tester to jest takozvani Lovac na Bug-ove!

Kada pričamo o poželjnim sferama poslovanja odmah kod IT-ja je i Marketing. Na ovoj temi ćete čuti kako je to Marketing povezan sa IT sferom kao i dosta korisnih stvari za sve buduće marketare. Pored marketinga pričaće se i o Web Develompentu i Grafičkom Dizajnu!

Na ovoj temi će predstavnici kompanije da vas upoznaju sa realnim situacijama koje su se njima dogodile za vreme ralizacije nekog IT projekta. Moći ćete da čujete zašto je Project Management bitan u IT sferi, koje su najčešće greško koje Project Manager-i prave, kao i da se upoznate malo bolje sa načinom poslovanja tih kompanija.

Ako ste na početku vaših studija ili jednostavno i dalje ne znate u koju sferu IT-ja treba da uplovite, ovo je tema za vas! Na IT Trendovima će se prelaziti najrazličitije popularne sfere IT-ja, tako da mozda bas neka od njih bude ona koja za koju ćes se ti opredeliti!